OKI Shinrai Partner Programme: Your ticket to business success

Zakendoen met OKI is eenvoudig
OKI is een B2B- en kanaalgericht bedrijf; we verkopen niet rechtstreeks aan eindgebruikers en zijn volledig toegewijd om partners te helpen hun bedrijf en klantenbestand te laten groeien. Via het Shinrai Partnerprogramma profiteren meer dan 5.000 technologiepartners in meer dan 60 landen van unieke incentives, verkoophulpmiddelen en gespecialiseerde training van OKI om hun bedrijf te laten groeien. Van regelmatige nieuwsbrieven en webinars om partners op de hoogte te houden over nieuwsfeiten uit de branche tot exclusieve kortingen op OKI-producten, Shinrai Partners kunnen op OKI vertrouwen voor de ondersteuning die ze nodig hebben om succes te boeken.

 

Stimuleer de groei van uw bedrijf via het OKI Shinrai Partnerprogramma
Met behulp van de gestructureerde en ondersteunende benadering van OKI en het volledige aanbod aan incentives, hulpmiddelen en training, in combinatie met onze productinnovatie en uitgebreide services, kunt u uw bestaande klantenbestand verder uitbreiden en nieuwe kansen creëren. Samen bepalen we waar we de kennis, producten en verkoopondersteuning kunnen aanbieden om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 

Een partnerschap op basis van vertrouwen
Het Shinrai Partnerprogramma is een partnerschap gebaseerd op vertrouwen, loyaliteit en flexibiliteit. Wij zijn van mening dat transparantie en samenwerking van essentieel belang zijn om een goed functionerend partnerschap tot stand te brengen dat partners ten goede komt alsook hun klanten. Partners kunnen een lidmaatschap kiezen dat past bij hun bedrijfsmodel, gewenste integratieniveau en verplichtingen tegenover OKI. Op basis van dit lidmaatschap ontvangen zij verschillende niveaus van ondersteuning en beloningen.